ROMANA | ENGLISH
CAUTARE »
CEASURI PENTRU ROMANIA
Duminica, 21.Jul.2024 ia-ti timp!
Connection
ACASA
» Ceasuri de buzunar
» Ceasuri de bord
» Ceasuri de masa
» Ceasuri de mana
» Pendule
» Ceasuri de gara
» Turnuri cu ceas
» Ceasuri stradale
» ceasuri | Made in Romania
» Istorii
» Muzee
» Casa Regală a României
» Benrus - origine Romania ?
» Mofturi
» Noutati / Evenimente

Tissot "Stejarii" - Rugby Romania | editie limitata

Tissot prin distribuitorul sau in Romania - Albini Prasa continua surprizele si lanseaza o noua editie limitata... pentru Romania. Astfel la inceputul lui noiembrie.2018 am descoperit in magazinele Splend’Or si in online-ul B&B Collection - Tissot Chrono XL Rugby Romania 2018 Limited Edition.

Plecand de la logo-ul federatiei romane si al echipei nationale de rugby ceasul este numit si "Tissot Stejarii" fiind prima colaborare de acest fel intre un producator elvetian si o federatie sportiva de la noi.

Tissot

Comunicatul de la lansare precizeaza "Editia limitata Stejarii preia trasaturile modelului de succes Tissot Chrono XL si isi construieste caracterul puternic folosind simbolurile care o leaga de echipa Romaniei de Rugby si de Romania. Pe cadran, in dreptul orei 8, se gaseste simbolul Stejarilor – frunza de stejar – dar si cele trei culori ale drapelului Romaniei, reprezentate discret ca indecsi pentru orele 5, 6 si 7. Identitatea speciala se continua pe capacul carcasei unde au fost gravate numele editiei speciale si numarul limitat de piese – 1 din 500. Bratara din piele vine, de asemenea, intr-o combinatie unica de culori si texturi – cu perforatii albastre pe fond negru si cusuta cu ata galbena."

Suplimentar, fara a fi mentionat in descrierile ce le-am gasit, in pachetul de ambalare, cutia ceasului (varianta uzuala, cunoscuta, pentru majoritatea ceasurilor Tissot) are protectia de carton inscriptionata in culorile si cu logo-ul echipei nationale de rugby a Romaniei (vezi imagini dreapta).

Tissot

Federatia Romana de Rugby (FRR) a marcat deasemenea aceasta lansare printr-un comunicat de presa si o intalnire intre reprezentantii Albini Prassa si cativa componenti ai lotului national. Gasiti comunicatul - aici !

"Tissot și Albini Prassa au ales să sprijine Federația Română de Rugby ca semn de apreciere față de una dintre cele mai respectate entități sportive din România. Federația de Rugby este prima federație sportivă înființată vreodată în România ca de altfel și prima care a adus o medalie olimpică pentru România. Echipa Națională Stejarii înregistrează un istoric excelent al performanțelor și se menține pe o poziție fruntașă în clasamentul World Rugby. [...]" (din comunicatul de presa - Abini Prassa / 02.11.2018)

Despre Tissot Chrono XL, modelul de la care a pornit aceasta editie limitata (lansat la mijlocul anului 2017 | info aici ), trebuie spus ca producatorul il foloseste masiv in colaborari cu diverse entitati si evenimente sportive. Sunt cunoscute pana acum mai bine de 10 variante de colaborare, in special in NBL - campionatul american de baschet, dar si variante pentru Turul Frantei sau echipa de handbal a Elvetiei. Cu atat mai onoranta este alaturarea rugby-ului romanesc!

Tissot Chrono XL [lansare] Tissot Chrono XL [Swiss basketball] Tissot Chrono XL [Turul Frantei]
Tissot Chrono XL: [lansare 2017] [Swiss basketball] [Tour de France]
Tissot Chrono XL Chicago Bulls Tissot Chrono XL Cavaliers Cleveland Tissot Chrono XL Golden State Warriors Oakland
Tissot Chrono XL NBA: [Chicago Bulls] [Cavaliers Cleveland] [Golden State Warriors Oakland]
Tissot Chrono XL Los Angeles Lakers Tissot Chrono XL San Antonio Spurs Tissot Chrono XL New York Knicks
Tissot Chrono XL NBA: [Los Angeles Lakers] [San Antonio Spurs] [New York Knicks]
Tissot Tissot Tissot
Tissot Chrono XL: [capace spate pentru variantele de mai sus]

Cat priveste specificatiile (detalii in coloana dreapta) o mentiune speciala asupra diametrului de 45 mm, ceasul nefiind astfel accesibil oricarei talii si a mecanismului cronograf quartz ETA - G10.212 PowerDrive.

G10 este folosit in portofoliul Tissot, in diverse variante, de foarte multi ani fiind din pacate un mecanism care in caz de defectare este dificil de reparat fiind necesar a fi inlocuit complet.

Ceasul este disponibil in reteaua de magazine Splend’Or si online B&B Collection fiind produs intr-o editie limitata de 500 buc. (exemplarele nu sunt numerotate individual fiind marcate pe capacul spate "1 din 500").

Multumiri Tissot, Albini Prassa (Costi Baches) si Federatiei Romane de Rugby (FRR).

* * *

Brasov, [22.noiembrie.2018]

 

Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018
Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018


Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018
Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018

Tissot Chrono XL Rugby Romania 2018 (editie limitata)
Tissot Chrono XL Rugby Romania 2018 (editie limitata)Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018
Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018

Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018 [Florin Surugiu]
Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018 [Florin Surugiu]

[Florin Surugiu] jucator al echipei nationale de rugby
[Florin Surugiu] jucator al echipei nationale de rugby

Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018 [Florin Surugiu]
Tissot "Stejarii" - Rugby Romania 2018 [Florin Surugiu]
ACASA | CUPRINS | IN BIBLIOTECA | CONTACT

© 2008 - 2022 Ceasuri pentru Romania.
Toate drepturile rezervate.
Creat de Web Experience.
Romana English